Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

KAJ JE REIKI?

REIKI je življenjska sila ali vesoljna inteligenca, ki se pretaka skozi naša telesa. Vedno nam je na razpolago, ni je moč izčrpati. Je najpreprostejši način naravnega zdravljenja, kar jih pozna človeštvo. Reiki je del nas!  

Preberi več

REIKI DELAVNICA

Doživite SPREMEMBO! Naredite jo DANES, ne jutri! Vse kar prejmete, lahko uporabljate TAKOJ in ZA VEDNO !

Reiki je kot prva pomoč, s katero se povežete, da si energetsko uravnate svoje čakre, spremenite svoje toge misli v svetel pogled, odpravite marsikatero bolečino...in se počutite dobro!  

V prvi vrsti pa je namenjen VAM OSEBNO, vaši rasti in spoznavanju samega sebe!

Preberi več

REIKI ZA OTROKE

Kako otroci doživljajo reiki? Po otroško seveda, vse jim je domače, poznano! A vendarle rabijo potrditev in našo podporo.

Mi se na delavnici  igramo po otroško s kristali, rožami, gledamo auro, raziskujemo čakre, reikiramo hrano in vodo, ustvarjamo na skodelice ali platno.

Kaj točno počnemo pa poglejte v  kratkem predstavitvenem FILMU...

Preberi več

STOPNJE REIKIJA

reikistopnje

Reiki je tehnika za katero je potrebna uglasitev. Z njo ponovno vzpostavimo pretok energije skozi telo. Poteka v 3 stopnjah.

Preberi več

KUNDALINI REIKI

kundalinireiki1

Kundalini reiki energija se imenuje tudi Kundalini ogenj. Odpira nam zdraviteljske kanale in čakre tako, da dobimo dostop do energije mame Zemlje. Kar pomeni, da se energija poveže ne samo do srčne čakre, ampak do korenske.

Preberi več

IMARA REIKI

Samo ime Imara pomeni »več«, se pravi, več reikija. Gre za zelo učinkovit in močan reiki.

Preberi več

ZGODOVINA REIKIJA

mikaousui

Kdo je Mikao Usui?

Preberi več

REIKI TERAPIJA

reikiterapija   

REIKI TERAPIJA se izvaja na masažni mizi, ob prijetni glasbi in svečkah. Delu prepuščam svojo intuicijo glede na trenutno situacijo. Terapijo izvajam z Usui, Kundalini ali Imara reikijem, dostikrat jih tudi med sabo kombiniram. 

Preberi več

REIKI MNENJA

lahko vpišete TUKAJ. Hvala vam! 

Matejo sem spoznala na 1.Reiki tečaju pred dobrim letom, a se mi zdi, da se poznava že od nekdaj. Z neverjetnim (in nalezljivim) navdušenjem pripoveduje o svojih znanjih in izkušnjah ter jih s prav posebno energijo in veseljem predaja naprej. Na obeh stopnjah reikija je v prostoru in skupini ustvarila sproščeno in toplo vzdušje, da nas je kar posrkalo v dogajanje in spoznavanje novih vidikov življenja, udeleženke pa smo z delavnice odšle kot dolgoletne prijateljice. Čeprav o reikiju pred tečajem nisem vedela prav veliko, je bila odločitev za tečaj najboljša odločitev lanskega leta.

Preberi več

REIKI SREČANJA

reikisrecanjaskupina

 Ko se srečamo z reiki energijo, se predvsem v začetku, poraja mnogo vprašanj.

Preberi več