Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

REIKI DELAVNICA

Doživite SPREMEMBO! Naredite jo DANES, ne jutri! Vse kar prejmete, lahko uporabljate TAKOJ in ZA VEDNO !

Reiki je kot prva pomoč, s katero se povežete, da si energetsko uravnate svoje čakre, spremenite svoje toge misli v svetel pogled, odpravite marsikatero bolečino...in se počutite dobro!  

V prvi vrsti pa je namenjen VAM OSEBNO, vaši rasti in spoznavanju samega sebe!

Reiki delavnice v Dotiku Sreče so posebne in drugačne ter zelo praktično naravnane.

Majhno število udeležencev (do 6 oseb) sodeluje med sabo tudi po opravljenem tečaju. To pa se mi zdi bistvenega pomena. Reiki je potrebno povaditi med sabo, si biti v pomoč, ko nam ne gre...in to nam uspeva le na ta način v malih skupinah. Ponovno se bomo povezali z našim izvorom, ki je bil del nas že ob rojstvu, pa smo ga tekom odraščanja izgubili zaradi zunanjih dejavnikov in vzgoje. To pomeni, da bomo med samo povezani od prve do tretje stopnje - 10 mesecev kolikor traja približno celoten proces. Ves čas vas spodbujam, vas med sabo povezujem z delom v parih in skupinskim delom na daljavo.

Pri mojem učenju Reikja to pomeni, da ga ne samo razumete, ga tudi znate uporabljati na vse možne načine. Imeti zaupanje v sam proces delovanja je bistvo tehnike.

Vedno poskrbim tudi za hrano, ki je zdrava in domača. Za kosilo je zelenjavna juha glede na letni čas z prilogo. Obilni zajtrki in sadne bowle, oreščki...štrudelj, itd. Vse primerno izbiri letnega časa. Hrana je všteta v ceno delavnice.

čas trajanja delavnic (ura se prilagaja izbiri dneva) in prispevek:

1.stopnja od 9 do 19.00     cena: 122 eur

2.stopnja od 9 do 17.00    cena: 133 eur

3.stopnja od 9 do 13.00   cena: 144 eur

(po dogovoru 3.stopnjo izvajam tudi med tednom popoldan od 16-20 ure)

individualni pristop k posamezni stopnji tečaja je 166 eur

 

                              Univerzum je božja sila, ki kreira svet! Misel je energija... 

                        zato pazimo na svoje misli, saj so telesne težave posledica le teh.

To je zelo lepo opisala Louise Hay v svoji knjigi TELO JE TVOJE. Klikni na knjigo in se poišči...v njej!

 

delavnica REIKI 1 ... nedelja 17.9.  ob 9.00 - 19.00 (nova skupina)

delavnica REIKI 2 ... redna skupina; november

delavnica REIKI 3 ... redna skupina; petek 13.10. ob 16.00 uri

delavnica REIKI 4 -  UČITELJSKA STOPNJA ... po dogovoru

Več o posamezni stopnji reikija si poglejte TUKAJ. 

 

 ENO ČISTO SVEŽE MNENJE TEČAJNICE:

Pri Mateji sem opravila vse 3 stopnje reikija. Njeno vodenje in povezovanje vseh članov skupine se ves ta čas ni prekinilo in še vedno traja in vem, da mi bo ob vsakem vprašanju, nasvetu vedno na voljo. Ker Mateji zaupam, ji verjamem in vem, da je dobra učiteljica.

O reikiju pa tole: bomba !!! Dal mi je odgovore na vsa moja vprašanja. Gledanje na svet, vesolje, ljudi, duhovnost, energije skozi oči reikija je postalo razumljivo. Vse mi je postalo kar naenkrat jasno !!! Vse duhovne tehnike so po mojem mnenju samo variacija reikija. In vse kar bom še spoznavala, samo še nadgradnja. Ampak to, da sem z reikijem "poštimala" sebe in postala reiki mojstrica - je že dovolj velika zmaga. Je največja kurativa za vse bolezni sveta. Je največja samopomoč samemu sebi !! Je nekaj nujnega, s čimer bi moral začeti vsak otrok in to nesti s sabo v odrasli svet. Vesela do neba, da me je nekaj potegnilo v to :-)

Joj, to "nekaj" je tako čarobno :-) Dajmo temu "nekaj" še več priložnosti !

URŠKA, 7.10.2018

 

Reiki za mlajše otroke od 7 let dalje bo spet v jeseni (največ 4 otroci v skupini)

Tokratni datum je ........

Če vam je ideja zanimiva, potem prijavite otroka, ker datum usklajujemo skupaj.  Program je kratek in praktičen! 

OPIS PROGRAMA ZA OTROKE je v prispevku Reiki za otroke!

 

Kaj prinaša znanje reikija v vaš vsakdan?

  • Reiki omogoča osebno in duhovno rast, zaščito, samopomoč, je podpora različnim boleznim in tegobam vsakdana, pomoč drugim, čiščenje hrane, vode, kristalov, reševanje situacij ... Seznanimo se podrobneje z delovanjem čaker in aure, pomenom bolezni in kaj nam kažejo, etična načela delovanja reikija in meditacije na določeno temo. S pridobljenim znanjem usmerimo energijo tja, kamor jo vodi naša misel.
  • Naučimo se praktično uporabiti reiki zdravljenje zase in  na drugi osebi, v nadaljevanju druge stopnje tudi pošiljajati energijo osebam, ki niso prisotne z nami iz različnih razlogov. Spoznamo simbole, ki nas še bolj močno povežejo z reiki energijo in njenim delovanjem. Naučimo se, kako pošiljati energijo v določeno situacijo za katero želimo, da je dobra za nas, kako očistimo naše prostore oziroma hišo ali pisarno.
  • Že na prvi stopnji praktično izvedemo poskus reikiranja vode (kaj je možno doseči z 15 minutnim reikiranjem vode, pa si bomo lahko ogledali na sliki,  ki je bila narejena v letu 2015), naučimo se več o čakrah in auri ter  samozdravljenja po čakrah. Reiki v paru delamo na masažnih mizah. Poskrbljeno je za prigrizke, juho ali lahek smoothie oziroma sadje ter energizirano vodo.
  • Delavnice trajajo med 4 in 9 ur (odvisno od stopnje reikija) in so ponavadi popoldan oziroma ob vikendih. Izvedba delavnic je zelo zaželjena tudi med tednom dopoldan. Na delavnici je lahko največ do pet-šest ljudi, najmanj pa dva. Možen tudi individualni dogovor! Za dobro počutje se oblecite v udobna oblačila.
  • Na delavnice so toplo vabljeni tudi malce starejši otroci, ker so hitro dojemljivi in vsa znanja lahko učinkovito uporabijo v stresnih šolskih situacijah oziroma v športu za koncentracijo. S tem postanejo mirnejši in bolj dojemljivi v vsakdanu. To sem sama preizkusila tudi na mojih otrocih.
  • Zadnje čase opažam, kako dobro je, če cela družina sprejme reiki. Tako lahko skupaj pomagajo enemu od družinskih članov, ki je v težavah ali otroku v šoli. V tem primeru, ko reiki izvaja več oseb, se energija potencira. In še več... otrokom smo vzgled, da delujejo drugače, z druge perspektive dojemanja sveta, postanejo bolj samozavestni in mirni.
  • Prejmete literaturo in potrdilo o opravljeni stopnji reikija.
  • Hkrati dobite enkratno znanje, ki ga lahko uporabite takoj in v vsaki situaciji. Je vaše orodje za zdravje v vsakem trenutku!
  • Za vsa vaša vprašanja sem vam na voljo tudi po delavnicah preko telefona ali maila.

Vabim vas, da si pogledate tudi galerijo slik in vpišete vaše mnenje. Hvala vam. S tem ste v pomoč marsikomu pri njegovi odločitvi ali rešitvi problema.

Prijavite se preko telefona ali kontaktnega obrazca 

 GALERIJA REIKI

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.