Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

delavnica Psihokineza ali z magijo uma zviti žlico

Zvijanje kovinskih predmetov s pomočjo uma in misli je delavnica za vse, ki želite svoje znanje in občutke nadgraditi za svojo osebno rast ali pa ste morda samo malce radovedni. Prepričali se boste, da tukaj fizična moč nima nobenega vpliva.

Doživeli boste energijo povezave med umom in materijo. Presenečeni in navdušeni boste nad samo tehniko, ki jo boste lahko prenesli v vsakdanje življenje. Psihokineza si zasluži naziv Magija uma!

Modrost življenja je pravzaprav v preprostosti in prepoznavanju pravega trenutka v življenju....kako ga ujeti! Magija uma je, da se zavestno odločimo za stvari, ki jih hočemo v svojem življenju izkusiti in bolj ko je želja srčna in radostna, bolj se tudi naša podzavest odziva in komaj čaka, da lahko izpolni kar smo si zadali.

Si predstavljate kakšne neverjetne sposobnosti imate in kakšno moč, da to zmorete?

Za udeležbo ne potrebujete nobenega posebnega TALENTA, samo preprosto boste dovolili, da se zgodi.
Verjemite in videli boste!
 
Skozi delo in vaje bo prikazano kako delujeta zavest in podzavest in na kakšen način se človek odziva, kako določeni procesi delujejo in nanje nimamo nikakršnega vpliva. Predvsem pa poudarja tisto plat človeškega življenja na katerega imamo vpliv in s katerim lahko sami odločamo o svojem življenju.
 
 Če vas mika poskusiti, se vidimo v torek 8.maj ob 17.00 do 21.00
(predprijave so obvezne; prostor je majhen, zato se pričakuje, da bo skupina hitro polna)
 
 Cena: 80 eur (vključen je material in prigrizek)
 
Delavnico vodita:
terapevta, mojstra ognja, šamana in svečenika Jelka in Drago Zorman
 
Lokacija:
Dotik Sreče, Latkova vas 94a Prebold. Ker je prostor manjši, sprejme nekje do 12 prijav, so zato pred prijave nujne do 3.maja
oziroma do zapolnitve mest na meil;
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefon 041-767759
 
 
Več podrobnosti o Jelki in Dragu najdete: