Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

Aroma delavnica in ustvarjanje z eteričnimi olji

2. delavnica letos z eteričnimi olji...

Popoldne ob 15.00 uri,  bo v Dotiku sreče dišalo  še po  eni aroma delavnici za odrasle. Tokrat že drugič to leto.

Ob prijetnem druženju in spoznavanju vonjev ter kombinacij eteričnih olj bomo izdelale marsikaj uporabnega in primernega prazničnemu decembru.

Zopet bo z nami Petra. Poznamo jo že s prve delavnice, po  njenem velikodušnem podajanju znanja po raznoraznih mešanjih.

Kaj bomo ustvarile?

* Izdelale bomo masažno ploščico iz različnih vrst rastlinskih masl, ki opojno diši po čokoladi ali pa ji bomo dodale EO po želji.  Uporabljamo jo po tuširanju, da navlažimo kožo in omamno dišimo. V tem mesecu jo boste sigurno rabile...

** Mešanico eteričnih olj, ki je primerna za uporabo v izparilniku. Na voljo bodo trije recepti: zimska svežina, sončni miks in praznično razpoloženje. Izberete enega po želji.

*** Dišeči roll on na bazi olja in s poljubno izbrano kombinacijo EO. Tudi tu sta na voljo dve kombinaciji: sensual (kombinacija, ki dviguje spolno energijo) in floral (kombinacija cvetličnih vonjav). Tudi tu izberete enega.

Seveda lahko namesto tega uporabite tudi svojo kombinacijo. Prepuščajmo se trenutnemu navdihu in razpoloženju!

Poleg vsega izdelanega, bo na voljo tudi dodatna embalaža in nekatere sestavine, predvsem različna olja (oboje za plačilo). Tako, da lahko vaša kreativnost ustvari kaj čudovito dišečega za darilo ali za pozornost. 

Znanje o eteričnih oljih, uporabi in izdelovanju izdelkov bo z nami delila Petra Ratajc, dr. biologije, ki se že več let ukvarja z raziskovanjem zdravilnih rastlin in eteričnih olj.  

 

DELAVNICA  bo v nedeljo, 13. 12. ob 15 uri v Dotiku Sreče.  Predvidevam, da se bomo družili 3 ure.

Na koncu pa seveda še čajček in kaj za prigriznit, sploh če boste ostali še na šamanski meditaciji.

LOKACIJA: Dotik Sreče, Latkova vas 94a, Prebold      www. dotiksrece.si  (pod lokacija)

CENA DELAVNICE (z materialom in embalažo): 35,00 eur

PRIJAVA (do petka 11.12.):  041-767759   Mateja  ali na meil: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.