Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

PRANA TERAPIJA

Igram golf in skoraj vsak drug dan prehodim več kot 12 km po igrišču. Zelo dolgo sem imel vroče in pekoče noge. Sem mislil, da je to čist normalno. Ko se je mami naučila prane, je že z eno terapijo ohladila noge. Potem sva delala še dvakrat in do zdaj nimam sploh več vročičnih nog oz.podplatov. Pa je že pol leta mimo. 
URH

PRANA TERAPIJA

"Zgodi se, da nas lahko krizna obdobja v življenju poškodujejo in ko se znajdemo v tem obdobju, občutimo "le" tesnobo, depresijo in brezizhodno stanje. Tako se je zgodilo tudi meni..na srečo mi je Mateja ponudila terapijo s prano in po terapiji sem se preprosto prerodila. Občutila sem svobodo, neomajno razsežnost in optimizem, več energije in volje. Lahko mirno rečem, da je pranaterapija pri Mateji  blagodejno in močno zdravljenje! Po tej terapiji nisem potrebovala kaj drugega. Hvala Mateja" KLARA Ljubljana

PRANA TERAPIJA

Z Matejo sva skupaj večkrat delala prano terapije in vedno znova sem bil presenečen s kako zavzetostjo, predanostjo in srčnostjo je pristopala do ljudi. Energiji, ki teče skozi njene roke vedno doda posebno noto, zaradi katere so terapije pri njej nekaj posebnega in bi jih priporočal vsakomur. 
FRANCI Rogaška Slatina

PRANA TERAPIJA

Teden dni trpljenja zaradi hudih bolečin v križu, ko res ne moreš nič več...že po eni sami terapiji prane bolečine ni bilo več. Takoj sem naredila nekaj počepov, ker nisem mogla verjet...še sama sebi. Izginile so tudi bolečine v peti, ki sem jo imela vsaj dve leti zaradi trna in jih večkratna fizioterapija ni odpravila. Prana je bila zelo prijetna, saj sem  kot prerojena brez bolečin vstala iz mize.
ŽANA Braslovče

PRANA MNENJA

lahko vpišete TUKAJ.Hvala vam!

Ko me je zagrabilo v križu-išias tako močno, da nisem mogla hoditi, mi je hči uredila terapijo na daljavo. Sprva sem bila kar skeptična, če bo to kaj delovalo. Že po prvi je bilo precej bolje. Skupaj sem imela štiri terapije zaporedoma in bolečine ni več. Tudi tablet ni bilo potrebno jemati. Zanimiva izkušnja na daljavo. Zdaj resnično verjamem, da nekaj res deluje. Hvala.

DRAGICA Rogatec