Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

KAJ JE PRANA TERAPIJA?

pranoterapijaroke

Univerzalna življenjska energija – prana nam je vsem na voljo, vendar z načinom življenja zaviramo njeno sprejemanje, vsrkavanje in razporejanje v svojem organizmu.

Ko se počutimo slabo, napeto, izčrpano ali že zbolimo, lahko prana terapija podpre v našem organizmu naravno moč samozdravljenja. Če smo zdravi, nas napolni z energijo in radostjo življenja.

 

 

 

 

 

Zdravi smo, ko nas univerzalna vitalna energija (prana) prežema in se v našem energijsko-snovnem polju pretaka pravilno: skladno, uravnoteženo ter v zadostni količini. To je stanje, v katerem smo v celoti svojega bitja uglašeni z življenjsko energijo.

Naše fizično telo preveva in obdaja subtilno energijsko telo, poznano tudi kot biopolje ali avra. To energijsko telo je večini nevidno, ga pa danes že lahko zaznamo in merimo tudi s pomočjo sodobne znanosti. V telesu so energijski centri-čakre, ki energijo črpajo in  ko se pojavijo težave, telo prane ne dobiva več in nastane neravnovesje. Preprosto je ne znamo ali ne moremo več črpati. Vse bolezni, okvare in naše slabo počutje se vidijo v auri; celo preden jih zaznamo v fizičnem telesu. Zato lahko ob pravočasnem ukrepanju marsikatero bolezen preprečimo, če jo prej opazimo in pozdravimo v energijskem telesu.

Kdo potrebuje zdravljenje s prano?

V naravi smo obdarjeni s prano, vendar današnji način življenja, veliko stresa in pomanjkanje časa privede do motenj v pretoku, do energijskih blokad, kar se pozna v našem slabem fizičnem in psihičnem počutju. Te blokade se v nas lahko zadržujejo leta in privedejo do resnih bolezni. V teh časih ljudje vse poskušamo zajeti z razumom, zato preveč kompliciramo in se zapletamo, pozabili smo na enostavnost. Pomembna je tudi naravnanost na pozitivno ali negativno razmišljanje, vmesnega stanja ni. To je podoben princip kakor pri radijskih valovih: če smo pozitivni, potem je sprejemanje omenjene energije samoumevno. Zadeve se zapletejo, ko postanemo črnogledi, takrat sprejemamo negativne vibracije.

S prano pospešimo naravne sposobnosti samo zdravljenja telesa.

Kdo mi je predal dragoceno znanje?

Tomislav Brumec, pranoterapevt, ki dela v Podčetrtku in tudi drugod po Sloveniji! Neskončno sem hvaležna za njegovo predajanje znanja željnim. Pri njem sem zaključila prvo in drugo stopnjo. Njegovo znanje je res bogata zakladnica, ki smo ga prejeli z ogromno praktičnega dela.