Piškotki

Obvestilo! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobno tehnologijo

Če si v brskalniku ne spremenite nastavitev, se strinjate z uporabo piškotkov. Preberi več

Razumem

drustvosreca

Društvo Sreča – srečni smo

 

je društvo za osveščanje in spodbujanje večje kakovosti življenja na vseh ravneh posameznikovega življenja. Osnovna dejavnost društva je širiti in ozavestiti sebe in okolico v kateri živimo s praktičnimi in zdravimi načini življenja na vseh ravneh, od raznih izobraževanj, delavnic, meditacij praktične narave, predavanj različnih avtorjev alternativnih zdravilnih tehnik in zdrave prehrane, pisanja člankov na spletu, nudenje praktične pomoči in svetovanje pri rokovanju z različnimi tehnikami osebne in duhovne rasti in zdrave prehrane.

Naš namen je spodbuditi posameznika v družbi, da pride do spoznanja, da sam kreira svojo lastno podobo in obstoj. Obstaja mnogo orodij, ki mu lahko pomagajo na njegovi poti duhovne rasti in preboja. Želimo, da se posameznik zave, da telo, ki ga poseduje, želi biti zdravo in da potrebuje zdravo in naravno hrano, rekreacijo, svež zrak, čiste misli, prijetne občutke in srečno ter radostno srce.

Naj vsak najde v srcu svoj mir, naj najde radost in srečo in jo razdaja tudi drugim, naj se širi kot virus na družino, na prijatelje, sodelavce, na vso družbo, na cel planet!

Postanimo boljši, srečnejši in duhovno bogati!